Blindr
sk cz si en

Michal Mišiak

Man, 42
Banskobystrický kraj - Slovensko
Characteristics
Height: 186
Weight: 80
Hair: tmavohnedé
Eyes: hnedé
Love and relationships
Status: Other
Hobbies
Favourite movie: Forrest Gump
Favourite music: podľa nálady
Favourite book: veľa skvelých kníh sa mi dostalo do rúk
Favourite color: všetky
Favourite food: ....nech je to pestré a chutné, kľudne aj zelenina
Favourite sport: Empty
Pet: Empty
Idol: Empty
Education/Employment
Education: Highschool
Profession: Employee
Hobbies
rád majstrujem, čítam, bicyklujem... na alkohol mi čas už neostáva
More informations
Pracoval som ako sprievodca v Osvienčime, v súčasnosti pracujem v úplne inej "brandži", okrem toho makám denne na projekte za ktorý ma nikto neplatí - ale pre mňa to má zmysel.

Som v rozvodovom konaní. Mám tri deti, dcéru (9 ročná) a dvoch synov (6 a 3 roční). Nechcem aby s mojich detí vyrástli ustráchaný slabosi, preto sa im venujem a stále sa snažím byť pre nich dobrým vzorom.

Je ťažké byť dobrý, usmiať sa na ľudí, ktorí mi ublížili. Ale tá super nálada, tá tých "blbcov a neprajníkov" tak rozhodí, že sa dokážem usmievať celý deň.

Nemám záujem nikoho ťahať za nos, s citmi sa nehrám, na bolesti druhých sa nesmejem .... život, hlavne práca v Osvienčime ma to naučila.
Áno - rozvádzam sa.

Ak som nenudil, napíš. Som na FB, ale tam veľmi nechodím, skorej WhatsApp 0944 727 976. Michal
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.